.01

Om oss

Harstad Hundeklubb er en aktiv hundeklubb som tilbyr et bredt aspekter av aktiviteter. Medlemstallet pr 31.12.18 var 248 medlemmer, som representerer alt fra den alminnelige hundeeier til aktive konkurranseutøvere.

Klubben har som formål å fremme et ansvarlig hundehold i samfunnet og fremme mulighetene for aktivitet med hund. Vi ønsker å bidra til å ivareta utviklingen av fysisk og psykisk sunne hunder, typeriktige, funksjonelle og sosialt vel tilpassede individer, gjerne i samarbeid med aktuell raseklubb.

Klubben disponerer klubbhytte i Blåbærhaugen, med nytt gressbelagt treningsområde 30x30 m og innendørs treningshall på Stangnesbasen. På våre treninger finner man mange forskjellige raser. Både små og store hunder er velkommen hos oss, og vi ønsker å ha tilbud til ALLE hundeeiere, også de som bare ønsker å være med for å ha det hyggelig og lære sine turkamerater hverdagslydighet. Vi har ukentlige treninger med utstilling, agility, konkurranselydighet, rallylydighet, smeller, klikker og hverdagslydighet/ miljøtreninger.

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.